Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ίδρυση της εταιρίας Tourism Plus έρχεται σε μια πολύ καλή συγκυρία για τον ελληνικό τουρισμό, και ευελπιστεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων εντός & εκτός Ελλάδος.

 

Τα στρατηγικά πλάνα που εκπονεί αφορούν τόσο στην ενδυνάμωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων αυτών, όσο και στη διαχείριση προορισμών σε επίπεδο προβολής και προώθησης.

 

Οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται είναι οι εξής:

  • Destination Management
  • Promotions & Campaigns
  • Growth Planning & Risk Management
  • Branding & Media Relations
  • Web / Social Media Strategy & Presence
  • Finance & Accounting
  • Legal Services

 

Η μεγάλη εμπειρία μας στον τουριστικό χώρο και οι εξειδικευμένες γνώσεις στις στρατηγικές κινήσεις προβολής και προώθησης είναι τα μυστικά της επιτυχίας μας.

 

Τέλος, δουλεύοντας παράλληλα με ένα άριστο δίκτυο συνεργατών, βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε, με στόχο την προώθηση και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας ή του προορισμού σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γνωρίστε μας κάνοντας ένα κλίκ

Νίκος Κ. Σαπουντζής

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968. Μετά την αποφοίτηση του από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντίας στη Γερμανία καθώς και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Επίσης, κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως υπάλληλος και κατόπιν ως στέλεχος στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση “Galaxias Beach Hotel” περνώντας από όλα τα τμήματα και την ιεραρχία, φτάνοντας δε ως τη θέση του Γενικού Διευθυντή την οποία και κατείχε για πολλά χρόνια. Το 2011 ξεκίνησε να εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής & Marketing Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Το 2013 ίδρυσε την εταιρία Tourism Plus-Σύμβουλοι Τουρισμού ως Marketing Strategist, η οποία με ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών ειδικεύεται στο Destination & Hotel Management & Marketing και στο Growth Planning Επιχειρήσεων & Προορισμών.

 

Όντας ξενοδόχος & επιχειρηματίας έχει συμμετάσχει ως εκθέτης σε δεκάδες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, της Ασίας & της Μέσης Ανατολής. Έχει διοργανώσει πλειάδα Fam trips από όλο τον κόσμο, και έχει βοηθήσει και στηρίξει συλλογικές προσπάθειες φορέων όπως η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, το Γραφείο Επισκεπτών & Συνεδρίων της Θεσσαλονίκης (TCVB),το Skal Club Thessaloniki-Makedonia και το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος έχοντας διατελέσει μέλος των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

 

Τέλος, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Hotel Management & Marketing, Risk Management, Leadership & Team Building, Incentive & Congress Organizing, ISO 9001: 2000 Quality Management, Haccp & Wine Tasting.

 

Μιλά Αγγλικά & Γερμανικά.